blå sygesikringskort refusion


. Det blå EU-sygesikringskort skal nemlig fornyes hvert femte år og det er ikke alle der husker det.


2

Det blå EU-sygesikringskort giver adgang til sygesikring på rejser i EU- EØS-lande og Schweiz.

. Her kan du bestille det blå EU-sygesikringskort. Indledningsvis skal du huske at det blå sygesikringskort ikke er en rejseforsikring. Viser du det ikke kan du risikere selv at skulle betale alle udgifter til behandling.

Derfor er det vigtigt at du anskaffer dig det blå EU-sygesikringskort inden du tager afsted. Viser du det ikke kan du risikere selv at skulle betale alle udgifter til behandling. I år udløber kortet ifølge Codan Forsikring for omkring to millioner danskere.

Husk at gemme originale regninger og kvitteringer samt få kopier af henvisninger og recepter hvis der er mulighed for refusion af den offentlige andel. Bestil det blå EU-sygesikringskort. Kortet dækker for eksempel ikke privat lægehjælp planlagt behandling hjemtransport eller stjålne ejendele.

Du skal altid vise det blå sygesikringskort inden behandling påbegyndes. Styrelsen for Patientsikkerhed samt regionerne står for refusion til borgere der har lagt ud for deres behandling i udlandet og opfylder betingelserne for. Refusion søges hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Der kan gå lang tid før vi får svar fra udlandet og kan udbetale pengene til dig hvis du har krav på refusion. Har du spørgsmål om refusion efter reglerne om det blå EU-sygesikringskort kan du kontakte Styrelsen for Patientsikkerhed Sektionen for EU-Sygesikring på tlf. Du kan få refusion for den del af behandlingen som den offentlige sygesikring i det pågældende land dækker.

Har du spørgsmål om refusion efter reglerne om det blå EU-sygesikringskort kan du kontakte Styrelsen for Patientsikkerhed Sektionen for EU-Sygesikring på tlf. Husk at gemme originale regninger og kvitteringer samt få kopier af henvisninger og recepter hvis der er mulighed for refusion af den offentlige andel. Husk på at det blå EU sygesikringskort ikke dækker for udgifter så.

Så skal du lægge ud for behandlingen og søge refusion gennem sygesikringen når du kommer hjem. Du vil normalt modtage kortet på din adresse i løbet af 2-3 uger. Det skyldes at det blå EU-sygesikringskort giver dig ret til behandling på samme vilkår som borgere i behandlingslandet.

Blå sygesikringskort refusion Hvad Daekker Det Bla Sygesikringskort I 2022 Rejseforsikringsguiden Dk Hvad Daekker Det Bla Sygesikringskort I Italien Britisk Eu Sygesikringskort Udstedt I Medfor Af Udtraedelsesaftalen Styrelsen For Patientsikkerhed 2. Du skal altid vise det blå sygesikringskort inden behandling påbegyndes. Derfor afgør myndighederne i det land hvor du er blevet behandlet hvor meget du kan få refunderet.

Når du søger om det blå EU-sygesikringskort får du automatisk sendt et. På Lægemiddelstyrelsens hjemmeside kan du læse mere om tilskud til medicin købt i et andet EUEØS-land. Kortet dækker ved læge hospitalsbehandling hospitalsindlæggelse tandlæge samt for medicin hvis behandleren er tilknyttet den offentlige sygeforsikring i Tyskland.

Du kan bestille kort til dine børn under 18 år hvis de bor på samme adresse som dig. Husk at gemme. Det blå sygesikringskort dækker heller ikke hvis det vurderes at du ikke har brug for nødvendig behandling men godt kan vente til du kommer tilbage til Danmark.

Har du spørgsmål om tilskud efter. Med det blå sygesikringskort har du ret til samme behandling på samme vilkår som borgerne i Tyskland. 72 26 94 90 mandag-fredag mellem kl.

Refusion af udgifter til lægehjælp lægeordineret medicin og medicinsk udstyrhjælpemidler som ikke dækkes af sundhedsvæsnet på Grønland. Det blå EU-sygesikringskort dækker ikke hvis dit formål med opholdet er at få planlagt behandling eller hvis du er blevet behandlet af en privatpraktiserende sundhedsperson eller på et privathospital som ikke er en del af den offentlige sygesikring i landet. Du kan søge om refusion når du kommer tilbage til Danmark.

72 26 94 90 mandag-fredag mellem kl.


2


Hvad Daekker Det Bla Sygesikringskort I 2022 Rejseforsikringsguiden Dk


Tjek Udlobsdatoen Pa Dit Bla Eu Sygesikringskort Vejleavisen Dk


Bla Sygesikring Alt Hvad Du Bor Vide Om Det Bla Sygesikringskort


2


Habet Er Ikke Ude Selv Om Du Glemmer Det Bla Kort


Bla Eu Sygesikringsbevis Er Du Altid Daekket Esbjerg Lokale Nyheder


Hvad Daekker Det Bla Sygesikringskort I Graekenland


Britisk Eu Sygesikringskort Udstedt I Medfor Af Udtraedelsesaftalen Styrelsen For Patientsikkerhed


Britisk Eu Sygesikringskort Udstedt I Medfor Af Udtraedelsesaftalen Styrelsen For Patientsikkerhed


Husk At Kontrollere Din Eu Sygesikringskort Det Kan Vaere Det Snart Udlober Insideflyer Dk


Den Korte Avis Tjek Udlobsdatoen Pa Dit Eu Sygesikringskort Inden Sommerferien


Hvad Daekker Det Bla Sygesikringskort I 2022 Rejseforsikringsguiden Dk


Det Bla Eu Sygesikringskort Sos International


2


Det Bla Kort Sadan Daekker Det Sadan Daekker Det Pa Ferien Laererstandens Brandforsikring


Forvirring Om Eu Kort Rammer Tusinder Af Syge Borgere Kristeligt Dagblad


2


Sog Refusion Styrelsen For Patientsikkerhed

Related : blå sygesikringskort refusion.